Biografie GIEMSI

Încă din 2012 (când mi-am creat acasă condiții cât de cât decente pentru a putea înregistra), am creat un canal de YouTube prin intermediul căruia am intenționat să-mi expun și să-mi dezvolt latura artistică, prima piesă mai serioasă fiind „Am căzut ca să cresc”.

Până în 2016 am continuat să exersez acasă, apoi m-am decis să trec la alt nivel, să investesc mai mult, să pregătesc un album, pe care să îl înregistrez la un studio.

Albumul se numește „Dublă Personalitate”, a fost înregistrat în Cluj-Napoca la Personal Records, are 20 de piese și reflectă oarecum dualitatea zodiei mele, gemeni, dar și faptul că am început să trăiesc două vieți: una în societate, iar alta pe scenă. Lansat pe YouTube în August 2016, albumul a fost disponibil tot din același an și pe iTunes, Amazon, Google Play și alte platforme dedicate.

În aprilie 2017 apare piesa „Ispite pe 4 roți” (piesă scrisă de altfel în 31.12.2014) care a beneficiat și de un videoclip filmat în Cluj-Napoca, și care a depășit orice așteptări, având în prezent aproape 3 milioane de views pe YouTube.

Pe 30.11.2017 apare piesa „Ispite pe patru roți 2”, drept omagiu pentru moartea actorului Paul Walker, la fix 4 ani de la moartea acestuia. Pe lângă comemorarea actorului (incluzând în videoclip una dintre mașinile pe care le-a condus în seria „Fast & Furious”), videoclipul e strâns legat și de celebrarea zilei de 1 Decembrie, ziua României, realizând tricolorul printr-un burnout de 3 mașini cu anvelope speciale (albastru, galben, roșu). Încă un aspect important este acela că videoclipul a ajuns să fie difuzat și pe TV la Music Channel, fiind prima piesă de-a mea care apare pe TV.

În prezent se lucrează la următorul album, intitulat „Refugiu”, și care estimăm că va fi disponibil în întregime până la sfârșitul anului 2018.